Vores billetoperatør Billetten A/S privatlivspolitik
Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med en eller flere af følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse

Billetten A/S foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og kunne give dig besked med info om eventet.

Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og kan opbevares i maksimalt 5 år.

Sletning

Vi sletter dine oplysninger på en sikker måde, når de ikke længere er nødvendige til disse formål i henhold til vores selskabspolitik.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at udveksle information med arrangøren for på bedste måde at kunne levere aftalte ydelser med kunden.

Dine rettigheder

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: persondata@billetten.dk.

Ønsker du at ændre registreringen, skal du være opmærksom på, at ændringer eller sletning kan ændre arrangørens evne til at kunne levere eller udføre den aftale tjeneste.

Dataansvarlig:

Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Århus N
Tlf.: +45 70 2020 96


Del side