Teatrene elsker at få besøg af skoler og daginstitutioner, men det er også muligt at få teatrene ud til jer. Turnéforestillingerne kommer rundt i hele Danmark, og på Den Røde Brochure Online kan du få overblik over, hvilke forestillinger din skole/daginstitution kan få besøg af.

Den Røde Brochure Online administreres af Teatercentrum.

Søg refusion på Teaterrefusion.dk

Med refusionsordningen kan kommunale og ikke-kommunale institutioner opnå refusion af udgifter ved køb af refusionsgodkendte forestillinger til børn og unge samt til opsøgende teater. Ikke-kommunale institutioner omfatter; private daginstitutioner og skoler samt gymnasier og andre ungdomsuddannelsesinstitutioner.

Sådan gør du:

Kommunale institutioner kan få refunderet 50% af forestillingens pris, hvor ikke-kommunale institutioner kan få refunderet op til 50% (refusionsprocenten fastsættes halvårligt).

Har du spørgsmål til refusionsordningen?

Læs mere på Teaterrefusion.dk eller kontakt Scenit på teaterrefusion@scenit.dk og tlf. 3524 0107.

Kulturtilbud til skoler

Hvis I ønsker mere fokus på teater, musik og dans på jeres skole, så er Kulturpakker et godt tilbud. Se mere her.

Skal dine elever være med i Kulturcrew og dermed være med til at afvikle kulturelle arrangementer på skolen? Læs her.

Få dansebesøg på din skole. Dansehallerne har projektet KORA, der er en enestående mulighed for at bringe dans ind i hverdagen på jeres skole. Eleverne får et indblik i dans som en kunstart og bliver del af en kunstnerisk proces, hvor de tager aktivt del i forestillingen, bliver del af fællesskabet på nye måder og oplever andre udtryksmuligheder. Læs mere om, hvordan I får besøg af KORA


Del side